Përshkrimi

MARKU MERMER
Shitje dhe Përpunim i Mermer-Granitit!!
Është një sipërmarrje mjaft interesante në fushën e mermer-granitit dhe përpunimit cilësor të tyre, duke u afishuar në tregun AL me një performancë në rritje lineare dhe të qëndrueshme.
MARKU MERMER: Mermere dhe Granite të importuara nga kompani të mirënjohura rajonale dhe ndërkombëtare. Posedojmë gjithashtu, mermere dhe granite të prodhimit vendor dhe me kualitetin më të lartë në tregun shqiptar.
MARKU MERMER: Shkallë dhe Dritare, Gurë dekorativ, Bango kuzhine, Mermer-Granit dhe përdorim të tyre për veshje e zbukurime të ndryshme etj. Për vila, rezidenca, bar-restorante, hotele dhe resorte, zyra, njësi biznesi dhe komerciale etj.
MARKU MERMER: Jemi në treg për të plotësuar pritshmëritë e klientit me produkte cilësore dhe çmim konkurrues, gjithashtu.
MARKU MERMER: Korrektësi, Standard, Profesionalizëm!! Ju mirëpresim!