Përshkrimi

MARION SHPK: Është padyshim një nga kompanitë më të suksesshme në fushën e arredimit dhe të mobilimit. Për lëndën e parë që ofron në tregun shqiptar për prodhimin e mobilieve, kujdesin ndaj klientit dhe çmimin më konkurrues.
MARION SHPK: Import / eksport, eksperiencë e gjatë e suksesshme, bashkëpunim dhe mbështetje për industrinë e mobilimit, avantazhe domethënëse.
MARION SHPK: Melaminë, MDF, Aksesorë mobiliesh, Fibra, Dyer të brendshme, Dyer të jashtme, Kanata kuzhine, Kanata dollapi dhe dhjetëra / qindra aksesorë të tjerë arredues.
MARION SHPK: Tek showroom-i ynë do mund të gjeni të gjitha llojet e lëndëve të para dhe aksesorët e nevojshëm për mobilierin apo arkitektin tuaj me të cilin jeni duke punuar.
MARION SHPK: Disponojmë edhe profile alumini të një cilësie shumë të lartë.
MARION SHPK: Shumëllojshmëri produktesh në fushën e mobilim – arredimit, në fakt, tek ne do të gjeni çdo produkt që ju duhet për shtëpinë, rezidencën apo ambjentin tuaj komercial.
MARION SHPK: Jemi në treg për të përmbushur me cilësi të lartë dhe standard europian të gjitha kërkesat e klientëve, madje, për të kapërcyer pritshmëritë e tyre.
MARION SHPK: Korrektesë dhe profesionalizëm, shumicë dhe pakicë, Ju mirëpresim!!

Galeri

Video