Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

MAKINERI PVC ALBANIA: Përfaqëson në tregun shqiptar një nga kompanitë më të suksesshme dhe në avangard. Për produktet që distribuon dhe standfardin e ofruar për klientët. Ofrojmë gjithashtu instalim falas dhe asistencë për klientët.
MAKINERI PVC ALBANIA: Jeni në kërkim të makinerive për prodhimin e dritareve të aluminit dhe atyre plastike. Ne ju ofrojmë makineritë më cilësore nga firma e mirënjohur ‘’Ozgenc’’.
MAKINERI PVC ALBANIA: Një përvojë më shumë se 10-vjeçare në tregun shqiptar. Ne jemi dhe do të jemi stacionarisht partneri juaj i besueshëm në industri!!
MAKINERI PVC ALBANIA: Përveç eksperiencës së shitjeve mbi 10-vjeçare në treg, zotërojmë dhe një eksperiencë 26-vjeçare në prodhimin e dritareve dhe kjo na bën të jemi një hap përpara të tjerëve.
MAKINERI PVC ALBANIA: Makineritë tona janë nga teknologjitë më të fundit. Ne ofrojmë jo vetëm makineri, por edhe mbështetje të plotë për suksesin tuaj në biznes. Skuadra jonë ofron gjithashtu edhe asistencë teknike dhe pjesëve të këmbimit.
MAKINERI PVC ALBANIA: Makina PVC – Të Reja. Operojmë në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.
MAKINERI PVC ALBANIA: Vendodhja jonë, është në Vorë, Tiranë dhe në numrin e poshtëshënuar të telefonit ose në e-mail e firmës sonë mund të kërkoni / merrni një ofertë. Po kështu mund të na ndiqni në rrjetet tona sociale për t’u njohur me produktet dhe shërbimet e kompanisë tonë ‘’Makineri Pvc Albania’’. Jemi në pritje të porosive tuaja, Ju mirëpresim!!