Përshkrimi

MAGAZINA E OKAZIONEVE: Një nga ndërmarrjet më interesante në tregun metropolitan dhe shqiptar. Një kompani ku klienti merr zgjidhje reale dhe të shpejta.
MAGAZINA E OKAZIONEVE: Magazina e Okazioneve Valteri i jep vlerë mobilieve të përdorura! MAGAZINA E OKAZIONEVE: Nëse mobiliet e biznesit tuaj janë vjetëruar dhe dëshironi t’i shisni apo nëse dëshironi të blini mobilie të tjera për biznesin tuaj, Magazina e Okazioneve është vendi i duhur për ju. Nga karriget, tavolinat apo kolltukët tekë deri tek setet e karrigeve dhe kolltukëve, ne ofrojmë një shumëllojshmëri produktesh të shndërruara tërësisht.
MAGAZINA E OKAZIONEVE: Bëjmë riveshje tapicerie si edhe riparime të tjera të nevojshme duke përdorur materiale tepër cilësore. Gjithashtu ju vijmë në ndihmë duke ofruar edhe një shërbim tjetër, Transport të Shpejtë.
MAGAZINA E OKAZIONEVE: Nëse dëshironi të shisni mobiliet tuaja të përdorura, Magazina e Okazioneve Valteri është zgjidhja e duhur për ju.
MAGAZINA E OKAZIONEVE: Shpejtësia, Cilësia dhe Shërbimi që ne ofrojmë bëjnë që klientët tanë të na zgjedhin ne prej më shumë se 5 vitesh.
MAGAZINA E OKAZIONEVE: Punojmë për t’ju dhuruar një pamje të Re ambienteve tuaja!
MAGAZINA E OKAZIONEVE: Kategoritë që janë më së shumti pjesë e përditshmërisë tonë dhe zgjedhje e klientit janë: karrige; sete; poltrona. Shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe çmimet më të mira në tregun shqiptar. Ju mirëpresim!