Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

LUMI RESTAURANT
Dasma, Evente, Gëzime familjare!!
LUMI RESTAURANT: Një impiant shërbimi tërësisht i ri në harmoni me kërkesat e klientelës.
LUMI RESTAURANT: Dasma, Gëzime familjare dhe ahengje të paharrueshme!
LUMI RESTAURANT: Sallë moderne me të paktën 500 ulëse për dasmën ose ahengje të tjera familjare. Hapësira të bollshme, design dhe komoditet.
LUMI RESTAURANT: Kuzhinë e kompletuar, meny e pasur me specialitete vendore dhe specialitete të kuzhinës europiane, gjithashtu.
LUMI RESTAURANT: Është padyshim një nga investimet më brilante në Xërxë-Rahovec në koncept, stil dhe design. Për shërbimin dhe gatimet është e renditur në toplistën e njësive më të mira të shërbimit në këtë zonë.
LUMI RESTAURANT: Rehati, staf profesional, mysafyrë të kënaqur, parkim i bollshëm dhe çmime të volitshme. Ju mirëpresim!

Galeri