Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

LUMI PLAST-XËRXË
Aty ku gjendet kualiteti dhe korrektësia maksimale!!
LUMI PLAST: Dyer dhe dritare nga plastika (PVC) dhe shërbim montimi të dyer-dritare për shtëpi, vila, rezidenca, hotele, bar-restorante, salla dasmash, zyra, njësi shërbimi, magazina, godina biznesi, civile dhe industrial, gjithashtu. Klientët tanë janë kryesisht nga Kosova dhe Shqipëria dhe misioni ynë është përmbushja me cilësi dhe standard i kërkesave të tyre.
LUMI PLAST: Edhe dyer garazhi me design, cilësi dhe çmimin më të mirë në treg.
LUMI PLAST: Teknologji e përparuar europiane në prodhim-montim, asistencë dhe garancion, produkte që kënaqin klientelën, korrektesë në porosi dhe afate të realizimit të tyre.
LUMI PLAST: Besueshmëri në treg dhe Çmime të shumicës dhe të pakicës.
LUMI PLAST: Lider në Rahovec dhe një emër i respektuar në tregun Kosovë-Shqipëri!