Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

LULISHTJA BUNA
Aty ku është kualiteti!!
LULISHTJA BUNA: Është padyshim një nga kompanitë më të rëndësishme në tregun e Kosovës e më gjerë. Për tregtim të luleve, pemëve dekorative dhe aksesorëve të tjerë plotësues.
LULISHTJA BUNA: Mund të bëni në çdo kohë porosi të luleve dhe porosi të buqetave duke përfituar cilësi të lartë dhe shërbim profesional, gjithashtu.
LULISHTJA BUNA: Edhe porosi të drunjëve dekorativ për lulishte të ndryshme. Për rezidenca, bar-restorante, hotele, motele, ambjente biznesi, ambjente komerciale, private dhe publike.
LULISHTJA BUNA: Lule të freskëta për gëzime dhe evente të ndryshme. Duke i dhënë më shumë harmoni e design festave tuaja familjare dhe shoqërore.
LULISHTJA BUNA: Edhe vazo, material dekorues dhe mjaft aksesorë të tjerë arredues që e bëjnë jetën tuaj jo vetëm më pranë natyrës, por edhe mjaft interesante, gjithashtu.
LULISHTJA BUNA: Bashkëpunim me kompani e biznese nga Kosova, Europa etj.
LULISHTJA BUNA: Ne duam që klientët tanë të jenë të kënaqur me produkte, shërbim dhe çmim konkurrues. Ndaj, jemi gjithmonë të gatshëm jo vetëm në plotësimin e kërkesave të klientit, por edhe në tejkalimin e pritshmërive të tyre. Ju mirëpresim!