Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

LONDON EYE AGENCY
Shërbime Ligjore; Aplikime vizash në të gjithë Ambasadat 🇬🇧🇨🇦🇺🇸; Travel Agency; Siguracione Udhëtimi, Makinash etj.
LONDON EYE AGENCY: I garantuar suksesi i vizave angleze në zyrën tonë.
LONDON EYE AGENCY: Bashkim familjar anglez fëmije nën moshën 18 vjeç me njërin nga prindërit që gëzon EEA national in UK, shërbim profesional.
LONDON EYE AGENCY: Bashkim familjar me djalin resident në UK të martuar me shtetas EU. Një e drejtë që i aprovohet, residencë 5-vjeçare për të punuar dhe jetuar në UK.
LONDON EYE AGENCY: Bashkimet familjare prindër me djalin (Resident në UK). Ata pajisen automatikisht me vizë 5-vjeçare (residence Angleze) me të drejtën për të punuar / jetuar në UK.
LONDON EYE AGENCY: Viza angleze për fëmijët e vegjël që udhëtojnë në shoqërinë e njërit nga prindërit me prokurë të lëshuar nga prindëri tjetër. Një mundësi dhe rrugë e hapur që në fëmijëri për klientët më të vegjël të zyrës sonë. Duke pasur vizat që në fëmijëri do të jetë akoma më e thjeshtë që në moshën madhore të pajisen më thjesht me vizat ndërkombëtare.
LONDON EYE AGENCY: Mundësi të shumta për të vizituar Mbretërinë e Bashkuar si turist me rezervim hoteli dhe biletë të prerë, gjithashtu.
LONDON EYE AGENCY: Jemi shumë të lumtur që stafi ynë kontribuon në një aplikim të suksesshëm për klientët e zyrës sonë duke u ardhur në ndihmë të gjithë atyre personave që kanë pasur dëshirën për të vizituar Shtetin Britanik nga afër dhe, duke e kthyer kështu punën tonë në një punë të mbushur me suksese të shumta.
LONDON EYE AGENCY: E dini pse Zyra jonë emeton sukses? Sepse ne i përgatisim klientët që të plotësojnë kriteret në mënyrën më të mirë të mundshme që të aprovohen nga MB. Zyra jonë operon me takime, konsulencë, përgatitjen e dosjes, aplikim dhe datë takimi.
LONDON EYE AGENCY: Lideri është pika qendrore e referimit për një zyrë, kompani apo sipërmarrje. Po ju citojmë më poshtë një dedikim krijues, profesional, plot pasion dhe që mbart kujdesin dinamik ndaj klientit të drejtueses së agjencisë Av. BRISILDA VATA:
E dua Punën time! Dedikohem orë të tëra që të gëzoj shtetasit e mi shqiptarë të kudo ndodhur që të udhëtojnë në mënyrë ligjore dhe pa barriera. Të bashkoj familje, prindër me fëmijë; Çifte të sapolidhur dhe të martuar; Të rinjët që të kenë mundësinë e shkollimit, trajnimeve, punësimit, turizmit, sportit; Artistat që të kenë mundësinë e promovimit të muzikës, artit dhe kulturës shqiptare nëpër botë; Bizneset që të kenë mundësinë e bashkëpunimeve në tregje të ndryshëm import-export etj. E bëj punën time me shumë pasion dhe dashuri! Lumturohem për çdo person që aprovohen nga HM, njëkohësisht mërzitem për çdo person që refuzohet por duke punuar akoma më shumë që hera e dytë të jetë pozitive dhe që një herë e parë negative s’ka ekzistuar kurrë. Çdo klient që aprovohet nga HM për Vizën Angleze dhe çdo Ambasadë tjetër duhet me patjetër të respektoj në mënyrë rigoroze rregulla e Vizës Angleze dhe Mbreterisë së Bashkuar dhe në përjashtim të këtyre çdo person do të penalizohet ligjërisht. LONDON EYE AGENCY: Cilësi e lartë shërbimi, Standard europian, Korrektesë, Profesionalizëm, Kujdes dinamik ndaj klientit dhe Çmime konkurruese.
LONDON EYE AGENCY: Faleminderit për besimin kundrejt zyrës tonë! Jemi të vetmit në rrugën ligjore! Jemi zgjidhja juaj, Ju mirëpresim!