Përshkrimi

LOKAJ PLAST
Fabrika për Dyer/Dritare, Lider në tregun Kosovë-Shqipëri!!
LOKAJ PLAST: Fabrika më moderne në rajon për prodhim të dyer dhe dritare nga plastika dhe me një përvojë shumëvjeçare në Gjermani dhe në Kosovë.
LOKAJ PLAST: Investim i fjalës së fundit në teknologjinë prodhuese, standard europian dhe lider i cilësisë. Shërbime të jashtëzakonshme të montimit dhe të zëvendësimit.
LOKAJ PLAST: Përfaqësues gjeneral i gjigandit gjerman të profilit plastik THYSEN POLYMER–INOUTIC për Kosovë dhe Shqipëri. Një përzierje unike në projektim dhe design, përkushtim i vazhdueshëm, produkte mbreslënëse dhe çmime të shumicës.
LOKAJ PLAST: Është themeluar në vitin 2001 dhe vazhdon të punoi në Prejlep të Deçanit me cilësi dhe standart të lartë të dyerve dhe dritarëve nga plastika, si dhe shërbime të jashtëzakonshme të montimit dhe zëvendësimit në shtëpitë tuaja.
LOKAJ PLAST: Prodhimet tona janë të dedikuara për rezidenca, godina civile dhe industriale, Objekte komerciale, biznesi etj.
LOKAJ PLAST: Ekspertët tanë të dritareve dhe dyerve janë këtu për t’ju ndihmuar të zgjidhni produktin e duhur për nevojat tuaja dhe të merrni shërbime dhe produkte cilësore.
LOKAJ PLAST: Prodhim i Dritareve / Dyerve dhe Roleta. Me një traditë mbi dy dekada në prodhimin e dritareve ua garanton cilësinë maksimale në prodhimet e saj. Me fabrikën më moderne në rajon Dyert/Dritaret tona do u ofrojnë juve rehatinë e duhur.
LOKAJ PLAST: Me teknologjinë dhe pajisjet më moderne jemi padyshim kompania e parë në Kosovë duke ofruar për klientin besimin e duhur, kualitet të lartë dhe korrektesë absolute.
LOKAJ PLAST: Për gati 20 vjet ka ofruar “Zgjidhjen e Drejtë” për Klientët tanë kur është fjala për dritare dhe dyer që me të vërtetë do të vendosin një shtëpi / projekt ndërtimi veç e veç.
LOKAJ PLAST: Jemi kompania më e përzgjedhur e klientit për dritare dhe dyer pasi ofrojmë përzierje unike të projektimit, cilësisë dhe zejtari.
LOKAJ PLAST: Ne bëjmë diferencën! Ju mirëpresim!