Përshkrimi

LOCA ALBANIA
Tenda Automatike, Teknologji europiane!!
LOCA ALBANIA: Është distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin i një prej kompanive më prestigjioze në prodhimin e tendave automatike me motorr. Që nga viti 2013, LOCA-Albania prezanton produktet e saj inovative të ndërthurura me cilësinë e lartë dhe çmimet konkuruese, për klientët e saj në të gjithë Shqipërinë e në Ballkan, gjithashtu.
LOCA ALBANIA-VIZIONI: Ashtu si sot si dhe në të ardhmen, ne synojmë të tejkalojmë dhe të përmirësojmë vazhdimisht pritjet e klientëve tanë kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Ndershmëria, përkushtimi dhe respekti për kohën tuaj janë parimet tona të parevokueshme.
LOCA ALBANIA-MISIONI: Misioni i kompanisë sonë është që të bëhet një lider global në sektorin e saj, i cili u ofron klientëve zgjidhje të shpejta, të përballueshme dhe me cilësi të lartë me kapacitetin e fortë teknik që zotëron dhe duke investuar në dije por dhe në të njëjtën kohë, duke mos sakrifikuar faktorët e shëndetit, sigurisë dhe mjedisit.
LOCA ALBANIA: Ofron tenda automatike me ndricim për Bar, Restorante, Vila dhe Tarraca. Hartimi, projektimi dhe instalimi ofrohen nga stafi ynë me korrektësi, cilësi të lartë dhe garanci profesionale. U ofrojmë klientëve tanë mundësinë për të zgjedhur produktin direkt nga fabrika.
LOCA ALBANIA: Operojmë në treg duke ofruar kosto të ulët dhe realizim në kohë të produkteve. Loca-Albania është një nga kompanitë kryesore që operon me sistemin Pergola Solution.
LOCA ALBANIA: Tenda dielli automatike me motorr; Tenda pergola me ndriçim; Tenda me ndriçues për lokale; Tenda me motorr për hapje-mbyllje; Tenda automatike për lokale të hapura; Tenda automatike vertikale; Tenda dielli për ambjente të mëdha; Tenda me hapje automatike; Tenda me ndriçim për lokale, bare; Tenda me ndriçim për veranda, shtëpi; Tenda dielli automatike me ndriçim; Tenda automatike për shtëpi; Tenda me ndriçim për vila; Tenda automatike me motorr për restorante; Vetrata me sistem palosjeje, Etj..!
LOCA ALBANIA: Plotëson gjithashtu edhe kërkesat e mjaft klientëve për karrige, poltrona, kolltuqe e tavolina, pikërisht, të atyre klientëve të cilët nuk bëjnë kompromis me cilësinë dhe design-in. Këto produkte ofrohen në linjën neoklasike e moderne, duke mundësuar një arredim me standard të lartë të ambienteve tuaja të punës e të biznesit.
LOCA ALBANIA: Sot, brenda dhe jashtë vendit, LOCA-Albania është e vetmja kompani në gjendje të ofrojë shërbimin e shitjes dhe mirëmbajtjes teknike më ekonomike, më të sigurt dhe më të shpejtë nëpërmjet pikave të saj dhe stafit të kualifikuar. Suksesi vjen nga klientët e kënaqur.
LOCA ALBANIA: Ne dëshirojmë që të shohim klientët tanë të lumtur me përzgjedhjen e produkteve ‘LOCA’ dhe t’i shohim ata në portofolin tonë bashkë me të tjerët…!