Përshkrimi

LIBURNIA IMPEX
Prodhim betoni dhe Ndërtime !!
Është në treg që nga 1989-a duke e nisur me një aktivitet modest në fushën e materialit ndërtimor. LIBURNIA IMPEX sot është kompania që zotëron betonierën kompjuterike më moderne në Kosovë dhe me një kapacitet 105 m³/ore. LIBURNIA IMPEX: Me mbi 40 punëtorë të rregullt e të mirëkualifikuar, drejtues të aftë dhe vizionar, përmirësim i vazhdueshëm i cilësisë dhe i standardit, kujdes dinamik ndaj klientelës dhe gjendet në top listën e kompanive më të mira në fushën e ndërtimit. LIBURNIA IMPEX: Profesionalizëm, projekte dhe porosi të realizuara në afat, korrektesë, çmime mjaft konkurruese.