Përshkrimi

Mermer – Granite, Quartz, Onyx!!
LEO MERMER: Paraqet në tregun shqiptar një ndërmarrje mjaft interesante në fushën e përpunim mermer-granit. Një ndërmarrje mjaft kompetitive dhe një pikë referimi në treg.
LEO MERMER: Mermer – Granite, Quartz, Onyx!! Standard dhe cilësi.
LEO MERMER: Shitje dhe Përpunim mermeri, skuadër profesionale dhe çmim konkurrues.
LEO MERMER: Banakë për kuzhina dhe për njësi shërbimi, Shkallë, Veshje të ndryshme, Oxhaqe. Shërbejmë për rezidenca, vila, pallate, hotele, njësi komerciale etj. Punojmë brenda dhe jashtë Shqipërisë. Korrektesë dhe shërbim impresionues.
LEO MERMER: Jemi në treg për të plotësuar pritshmëritë e klientit dhe për të shërbyer me standard të lartë. Jemi në treg për të prodhuar rezultate cilësore për klientin dhe biznesin. Jemi në treg me performancë domethënëse, Ju mirëpresim!