Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

LEDAN ALUMIN SHPK
Prodhime alumini, Cilësi dhe Çmim konkurrues!!
LEDAN ALUMIN SHPK: Është një nga kompanitë më interesante dhe të suksesshme në qarkun e Durrësit, tregun shqiptar e më gjerë. Një skuadër e cila ofron produkte mjaft cilësore për tregun e ndërtimit, shërbim impresionues dhe çmime konkurruese, gjithashtu.
LEDAN ALUMIN SHPK: Shoqëri me eksperiencë shumëvjecare dhe ka si aktivitet kryesor prodhimin e fasadave, dyerve dhe dritareve termike alumini dhe plastike. Kompania përdor një teknologji moderne, bashkëkohore për prodhimin e dyerve dhe të dritareve termike me makineri të markave lider, me kontrolle strikte të cilësisë së prodhimit.
LEDAN ALUMIN SHPK: Projekton dhe realizon punime cilësore të fasadave të xhamit, dyer- dritareve me profile nga marka lider europiane etj. Produktet kryesore renditen si më poshtë:
-Fasada alumini & PVC
-Dritare termike
-Dyer alumini, kangjella xhami me strukturë alumini ose PVC
-Vetrata alumini, xhami, firzamonike, me kanata
-Kangjella alumini
-Mure xhami
-Grila persiane dhe alumini
-Porta emergjence me alumin etj.
LEDAN ALUMIN SHPK: Prodhimi dhe montimi i produkteve të aluminit; Fasadat; Dyer (të brendshme, të jashtme, automatike); Windows (kasë, rrëshqitëse, strumbullare, fikse). Dyer automatike me fotoelement; Dyer të brendshme/jashtme; Dritare Persiane; Mure xhami etj.
LEDAN ALUMIN SHPK: Operojmë gjithashtu edhe në Itali e Gjermani duke ofruar standard dhe profesionalizëm. Ju mirëpresim!

Galeri