Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

LADI KONSTRUKSION: Një kompani me performancë gjithnjë në rritje në fushën e konstruksioneve. Një skuadër kryengritëse dhe mjaft punë / projekte të mbyllura me sukses, në kohë, me cilësi të lartë dhe çmim konkurrues.
LADI KONSTRUKSION: Ofron porta automatike, tenda të ndryshme, qepena të shumëllojshëm, porta tavanore, tra parkingu, konstruksione metalike dhe mjaft shërbime të tjera në fushën e ndërtimit / automatizimit.
LADI KONSTRUKSION: Me një eksperiencë disa vjeçare në treg dhe staf të kualifikuar, ofrohen punime cilësore, në kohë të shpejtë dhe të garantuara për përdorimin e përditshëm.
LADI KONSTRUKSION: Produkte / shërbime sipas kërkesës së klientit dhe në sintoni me design-in e ambjentit tuaj duke ofruar sugjerime, asistencë dhe zgjidhjet me efektive për ju.
LADI KONSTRUKSION: Ofrojmë produkte të markave të njohura në mbarë botën për cilësinë dhe komfortitetin e tyre. Produkte që plotësojnë pritshmëritë e klientit dhe çmim konkurrues.
LADI KONSTRUKSION: Operojmë në të gjithë Shqipërinë. Ju mirëpresim!