Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

KTHELLA SHPK
Ndërtime dhe Rikonstruksione !!
Është padyshim kompania nr1 në qarkun e Mirditës dhe një nga më të mirat në Shqipëri. KTHELLA SHPK: Shkëlqen në tregun shqiptar me tëre performancën e saj në ndërtimin e: Rrugë, shkolla, godina publike dhe private, zyra, qendra tregtare, industriale dhe komerciale, ujësjellës-kanalizime, rikonstruksione etj. KTHELLA SHPK: Projektet në shumë qarqe të vendit, korrektësia në ekzekutimin me sukses të tyre, stafi inxhinieriko-teknik dhe lideri Pjetër Nikolli, janë vetëm disa nga arsyet që e kanë shfaqur kompaninë para syve të publikut dhe klientelës si mjaft të suksesshme.

Galeri