Përshkrimi

KTHELLA RESORT
Dasma, Gëzime familjare dhe Evente mbresëlënëse!!
KTHELLA RESORT: Është pjesa e dytë koplementare e kompanisë Nr1 në Mirditë ‘Kthella Shpk’. KTHELLA RESORT: Një super sallë për dasma, gëzime të ndryshme dhe eventesh mbresëlënëse. KTHELLA RESORT: Arredim neoklasik, gatime tradicionale dhe europiane. Menu sipas kërkesave të klientit dhe staf profesional në shërbim të tij.
KTHELLA RESORT: Bar brenda resortit dhe bar në taracë për koktejlin e dasmës apo gëzimeve tuaja familjare dhe shoqërore. Ambjente mjaft të veçanta dhe qetësuese.
KTHELLA RESORT: Një investim brilant i kompanisë dhe një kujdes permanent i lidershipit të saj udhëhequr nga z. Pjetër Nikolli.
KTHELLA RESORT: Cilësi e lartë e shërbimit, standard europian dhe çmime shumë të mira. KTHELLA RESORT: Një event zgjat vetëm një ditë, por kujtimet përgjithmonë! Ju mirëpresim!