Përshkrimi

KOSOVA PACK
Lider në treg !!
Një investim i stilit perëndimor me një teknologji të avancuar në prodhim, një skuadër profesionale, një lidership i cili investon gjithnjë e më shumë për produktin dhe kujdesin ndaj klientelës gjithashtu. KOSOVA PACK është gjithnjë e në ekspansion jo vetëm në Kosovë, por dhe në Shqipëri e më gjerë.
KosovaPack është ndërmarrje e specializuar në prodhimin dhe përpunimin e kartonit të valëzuar. Si ndërmarrje e re është themeluar dhe investuar në vitin 2012 nga kompania “KORABI” nga Prizreni.
SHËRBIMET TONA
Produkti kryesor i ndërmarrjes KosovaPack është kartoni i valëzuar për ambalazh,
dhe prodhimi i kutive transportuese po ashtu nga kartoni, dhe atë sipas llojeve,
ngjyrave, dhe shënimeve varësisht të kërkuara nga tregu.
LOKACIONI
Njësia prodhuese e ndërmarrjes KosovaPack është e vendosur në kilometrin e dytë të rrugës Prizren-Gjakovë, që përfshin sipërfaqe prej 2 ha, dhe objekt prodhimi me mbi 2000m2, dhe pjesa administrative 150 m2.
PAKETIMI
Paketimit nga kartoni është ndoshta dizajni për paketë më i shkathëti, në dispozicion në një gamë të gjerë të madhësive, dhe përshtatet me nevojat e pothuajse çdo produkti. Paketimi nga kartoni ofron mbrojtje të shkëlqyer dhe mundësi për grafikë nëpërmjet shtypit ose etiketimin.
KARTONI I VALËZUAR
Kartoni i valëzuar përbëhet nga shtresa letre ose kartoni të cilat në mes mbajnë letër të valëzuar. Kjo letër e valëzuar mund të mbajë presionin dhe siguron mbrojtje të butë për përmbajtjen e paketimit.
QENDRUESHMËRIA
Letër / karton dhe shtresa e valëzuar janë ngjitur së bashku dhe në fund të secilit prej valës. Zakonisht përdoret starchglue për ngjitje. (Nga misri, gruri apo patate). Forca e kartonit të valëzuar varet nga numri i shtresave dhe forcën e letër / kartonit. Llojet më të zakonshme të kartonit të valëzuar janë të bordit tre-shtresa (profilet e valës E, B, C) dhe ( BE, CE). Për zgjidhje ekstra-të qëndrueshme është edhe një bord pesë shtresa të përdorura.
RICIKLIM
Kartoni i valëzuar është krejtësisht i riciklueshëm, ku në fund të përdorimit, kartoni mund të transformohet në një brum të letrës e cila është e përdorshme përsëri për prodhimin e letrës dhe kuti kartoni. Miqësor ndaj mjedisit/ekologjik, cilësi të lartë të ripërpunimit/rishfrytëzimit.
Qëllimi i paketimit nga kartoni i valëzuar është të përmirësojë qëndrueshmërinë afatgjatë të produkteve dhe cilësinë e jetës për njerëzit dhe jetëgjatësinë e ekosistemeve natyrore. Ju mirëpresim!