Përshkrimi

KONSTRUKSIONE METALIKE ERKLO
Kapanone industriale, Konstruksione metalike, Gërmime dheu, Shërbime vinçi, Porta industriale me shine, Standard dhe Profesionalizëm!!
KONSTRUKSIONE METALIKE ERKLO: E lançuar në tregun shqiptar në vitin 2000 sot shkëlqen si një kompani plot reputacion e profesionalizëm. Është e specializuar në zbatime të ndryshme si konstruksione metalike, gërmime dheu, shërbime vinçi, porta industriale me shinë etj.
KONSTRUKSIONE METALIKE ERKLO: Shrbejmë me devotshmëri dhe përkushtim komunitetit dhe çdo klienti për të materializuar dëshirat dhe kërkesat e tyre në mënyrën më efektive të mundshme. Eksperienca e gjatë na ka bërë partner të besuar të shumë kompanive, organizatave, individëve, autoritetet shtetërore lokale, territoriale, rajonale dhe kombëtare.
KONSTRUKSIONE METALIKE ERKLO, MISIONI: Misioni i kompanisë është që të realizojë konstruksione cilësore, që garantojnë siguri, bukuri, efikasitet dhe kosto të leverdisshme për vendbanime, hapësira biznesi, lehtësira publike si spitale dhe shkolla duke punuar me ndershmëri, integritet dhe mbi të gjitha me kompetencë profesionale. Cilësia e projekteve të sotme të ndërtimit në Shqipëri na vendos para një numëri sfidash dhe ne premtojme të realizojë punime sipas standardit që do bëjë diferencën në cdo kohë.
KONSTRUKSIONE METALIKE ERKLO vazhdon historitë e suksesit në sektorin e ndërtimit dhe ecën drejt një të ardhmje të ndritur për bazat e kompanisë duke u shërbyer klientëve dhe duke vënë në epiqendër të çdo vepre partneritetin me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj. KONSTRUKSIONE METALIKE ERKLO: Puna e vazhdueshme e palodhshme ka sjellë një shpërblim të vyer duke na shtuar peshën e emrit tonë në industrinë e ndërtimit. Kompania jonë do të vazhdojë të shtrihet gjerësisht në çdo element përbërës të ndërtimit duke filluar nga konsulenca, supervizimi dhe kolaudimi i objekteve në ndërtim. Këto përfshihen në projektet e së tashmes dhe të së ardhmes të kompanisë sonë. Me objektiv kryesor suksesin dhe partneritete fitimprurëse morale, financiare dhe sociale, ne do të vazhdojmë të ofrojmë shërbimin e tone të vyer gjithë klientëve potencialë tonin. E ardhmja rezervon shumë sfida dhe shumë projekte, të cilat do kërkojnë një punë kolosale nga kompania jonë dhe nga gjithë bashkëpunëtorët.
KONSTRUKSIONE METALIKE ERKLO: Portofoli i ERKLO shpk përfshin punime nga më të rëndësishmet dhe të ndryshmet, duke i kurorëzuar këto punime si krenaria jonë dhe motivi për të vazhduar më tej punën e suksesshme. Konstruksionet tona kanë marrë kritikat më të vlerësuara të mundshme nga klientët tanë dhe bashkëpunëtorët e klientëve tanë. Përkushtimi jonë shpërblehet me anë të partneriteteve të reja dhe kontratave të vazhdueshme.
KONSTRUKSIONE METALIKE ERKLO: Disa nga projektet e realizuara të kompanisë janë Kompleksi Sportvi Ali Demi; TEG; QTU; Ruga e kombit; Moto Tirana etj.
KONSTRUKSIONE METALIKE ERKLO: Vazhdojmë me historitë e suksesit në sektorin e ndërtimit dhe ecën drejt një të ardhmje të ndritur për bazat e kompanisë duke u shërbyer klientëve dhe duke vënë në epiqendër të çdo vepre partneritetin me bashkëpunëtorët dhe klientët e saj.
KONSTRUKSIONE METALIKE ERKLO: Shërbimet tona stacionare përfshijnë Kapanone industriale, Konstruksione metalike, Gërmime dheu, Shërbime vinçi, Porta industriale me shinë etj.
KONSTRUKSIONE METALIKE ERKLO: Jemi në treg për të bërë diferencën me të tjerët. Për cilësi, standard dhe çmimin konkurrues! Ju mirëpresim!