Përshkrimi

KM DAY HOSPITAL
Zgjidhje dhe Standard !!
I ndërtuar sipas standardeve bashkëkohore evropiane. Kjo klinikë është vazhdimësi e një eksperience pune mbi 35 vjeçare. KM DAY HOSPITAL: Radiologji, Terapi dentare, Ortodonci, Periodontologji, Profilaksi, Ura dentare, Impiantologji, Punime Ortopedike, Protezim, Mjekim venash, Lift i fytyrës, Plastikë e hundës, Mbushje rrudhash, Heqje e dhjamit. KM DAY HOSPITAL: Trajton edhe sëmundjet e dhëmbëve, të kavitetit të gojës dhe patologjitë e regjonit O.M.F. KM DAY HOSPITAL: Partneritet me mjekë vendas dhe të huaj në fushën e kirurgjisë plastike.

Galeri