Përshkrimi

KELI WINDOWS: Sistemet e dritareve dhe dyerve PVC Keli DHE lider inovativ në tregun shqiptar!! PËRFAQËSON NJË NGA NDËRMARRJET MË TË SUKSESSHME NË TREGUN SHQIPTAR. PËR PRODUKTET E LANÇUARA NË TREG, CILËSINË DHE PERFORMANCËN E PADISKUTUESHME DHE FUQINË EKONOMIKE.
KELI WINDOWS: operon në tregun shqiptar dhe atë rajonal që nga viti 1999, në sektorin e prodhimit të duraluminit dhe derivateve të tij. me cilËsi dhe standard eu.
KELI WINDOWS – Produktet kryesore: dritare plastike, xhama alumini termike, grila alumini etj. KELI WINDOWS: Vitet e fundit, Keli Albania Alumin ka filluar të shesë produktet e saj edhe në tregun italian, nëpërmjet eksportit dhe partnerëve të saj të besuar.
KELI WINDOWS: Ajo që na bën të ndryshëm është kombinimi i teknologjisë së përparuar, shërbimit superior ndaj klientit dhe aftësisë për të ofruar produktet më të sofistikuara dhe të larmishme në industri. Qëllimi ynë kryesor është gjithmonë të jemi në gjendje të plotësojmë plotësisht të gjitha kërkesat e klientëve tanë me cilësi të lartë.
KELI WINDOWS: Misioni ynë i përditshëm është të prodhojmë produkte me performancë të lartë, produkte dhe materiale inovative për klientët tanë, duke përdorur teknologji të avancuar dhe duke u kujdesur për klientin tonë me shërbim superior ndaj klientit.
KELI WINDOWS: Ne jemi të përkushtuar t’i shërbejmë çdo klienti në mënyrën më të mirë të mundshme. Ne prodhojmë vetëm cilësinë më të lartë për të siguruar cilësinë më të lartë për çdo produkt.
KELI WINDOWS: Ne ofrojmë produkte të gamës për klientin tonë, duke ofruar vetëm linja produktesh inovative dhe inteligjente, sisteme cilësore dhe ide zgjidhjesh të përditshme.
KELI WINDOWS: Si një lider me përvojë në këtë fushë, ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për kërkesa të ndryshme të klientëve. Sistemet e dritareve dhe dyerve PVC Keli bazuar në produkte dhe teknologji të mirëpërshtatura, në mënyrë që të zhvillojnë për sfidat e klientëve një gamë të re produktesh për të përmbushur kërkesat më të kërkuara në treg.
KELI WINDOWS: Keli PVC Window & Door Systems duan të jenë kudo qoftë produktet e tyre. Përpjekjet më të rëndësishme të zhvillimit janë të përqendruara në ofrimin e zgjidhjeve të qëndrueshme për klientët tanë.
KELI WINDOWS – Partnerët tanë: RESINDARCO -COOP.SOCIALE; T&M INFISSI SNC; DARCO SRL; TK SERRAMENTI DI TONUZI KLEDI; CORMAR SRL; EAGLE SOCIETA RESPONSABILITA LIMITATA SEMPLIFICATA; GALLO SRL DI RIGANTI SONIA & C ETJ.
KELI WINDOWS: Nëse keni dyer dhe dritare rrëshqitëse, blindat persiane janë ato që do të dëshironi të keni më shumë kujdes. Opsionet e aluminit janë, deri tani, opsioni më i qëndrueshëm, veçanërisht nëse keni dritare më të mëdha rrëshqitëse që shohin rrezet e diellit.
KELI WINDOWS – Llojet: Persian persiane alumil të rregullueshme; Persian persian i fiksuar alumil; Persian persiane te mbyllura alumil etj.
KELI WINDOWS: Keli PVC Window & Door Systems duan të jenë kudo, qoftë produktet e tyre. Përpjekjet më të rëndësishme të zhvillimit janë të përqendruara në ofrimin e zgjidhjeve të qëndrueshme për klientët tanë.
KELI WINDOWS – Produktet tona: Ne ofrojmë produkte të gamës për klientin tonë, duke ofruar vetëm linja produktesh inovative dhe inteligjente, sisteme cilësore dhe ide zgjidhjesh të përditshme. Si një lider me përvojë në këtë fushë, ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për kërkesa të ndryshme të klientëve. Sistemet e dritareve dhe dyerve PVC Keli bazuar në produkte dhe teknologji të mirëpërshtatura, në mënyrë që të zhvillojnë për sfidat e klientëve një gamë të re produktesh për të përmbushur kërkesat më të kërkuara në treg.
KELI WINDOWS OFRON: CILËSI – produkte me certifikate te lendes se pare nga importi.
KELI WINDOWS OFRON: KORREKTËI – sherbim korrekt sipas preferencave te klientit.
KELI WINDOWS OFRON: SHPEJTËSI – transport dhe montim i shpejte ne cdo kohe.
KELI WINDOWS OFRON: PROFESIONALIZËM – staf i perkushtuar dhe profesional. Ju mirëpresim!

Video