Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

KASTRATI CENTER PRIZREN
Qendra tregtare !!
Produkte të shumëllojshme dhe të çertifikuara. Cilësia dhe çmimet e mira për klientelën janë motivi i përditshmërisë së punës së skuadrave tona të drejtimit, menaxhimit dhe shitjeve. KASTRATI CENTER: Ambjente të bollshme në hapësirat e megashowroom-eve tona, prezantim të produkteve dhe asistencë në blerjet tuaja. KASTRATI CENTER: Aty ku gjeni gjithçka, aty ku merrni kujdesin e një klientele të rëndësishme për Ne, aty ku do donit të ktheheshit gjithmonë. Gjendet në toplistën e qendrave komerciale më të mëdha në Kosovë. KASTRATI CENTER: Ju mirëpresim!