Përshkrimi

KAPRI SHPK
Mobilime dhe Profile të plastikës, Kualitet dhe Standard!!
Një kompani e fokusuar në prodhimin e Mobiljeve me cilësi dhe plot design. Standarti i lartë dhe uniciteti në treg janë avantazhet tona stacionare për të cilat nuk bëjmë as kompromisin më të vogël. Përveç mobiljeve tek ne do të gjeni edhe dyer e dritare PVC të plastikës.
KAPRI SHPK: Mobiljet dhe profilet e plastikës janë me kualitetin më të lartë në të gjithë Ballkanin. Gjithçka bëhet me porosi dhe sipas dëshirës së klientit duke plotësuar pritshmëritë më të larta të tij.
KAPRI SHPK: Ne besojmë se të gjithë kanë të drejtë të kenë një ambient të këndshëm në jetën e tyre të përditshme, në shtëpi apo në punë.
KAPRI SHPK: Ofron mundësinë të porositni mobilje sipas hapësirës tuaj, duke zgjedhur përmasat, format, ngjyrat dhe materialet në kombinime të pa kufizuara, të cilat do të plotësojnë nevojat tuaja individuale.
KAPRI SHPK: Tek dyert dhe dritaret e plastikës zgjedhja e materialeve bëhet duke pasur parasysh standarde të larta si përshembull ngjyra jotoksike, rezistenca e padiskutueshme ndaj kohës, sigurinë për fëmijët etj.
KAPRI SHPK: Për ne klienti është shumë i rëndësishëm, prandaj kujdesemi që ai të përfitojë produkte/shërbime cilësore, çmime konkurruese dhe të jetë i kënaqur, gjithashtu. Ky është edhe qëllimi i të gjithë përditshmërisë sonë në dinamikë.
KAPRI SHPK: Klientët tanë janë nga Qarku i Durrësit dhe gjithë Shqipëria. Me dhjetëra e dhjetëra klientë i kemi gjithashtu nga vende të ndryshme të Europës kontinentale dhe ishullit britanik.
KAPRI SHPK: Mobilime dhe Profile të plastikës, Kualitet dhe Standard. Ju mirëpresim!