Përshkrimi

KAMELA SHPK
Vegla dhe Aksesorë Pune-Lider në tregun shqiptar!!
KAMELA SHPK: E themeluar në vitin 2003 me fokus tregtimin e mbi 10.000 artikuj të ndryshëm të markave ndërkombëtare, sot shkëlqen në treg duke u ekspozuar qartazi si një lider i vërtetë dhe plot reputacion.
KAMELA SHPK: Me objektiva ambicioze dhe një magazinë mbi 6000 metër katror, me një staf të kualifikuar dhe lidership vizionar, Kamela shpk plotëson më së miri nevojat e klientelës, në të gjithë territorin shqiptar.
KAMELA SHPK: Materiale ndërtimi, pajisje hidraulike, aksesorë mobilerie, aksesorë elektrikë, materiale për bujqësi, materiale për kopshtari, materiale të industrisë mekanike, vegla pune profesionale etj.
KAMELA SHPK: Standardet më të larta të sigurisë, produkte të teknologjisë së avancuar, korrektësi, cilësi e lartë, profesionalizëm, çmime konkurruese dhe shërbime të pakrahasueshme.
KAMELA SHPK: Vizioni ynë tashmë është një realitet. Jemi të fokusuar për ti sjellë klientëve tanë cilësinë më të lartë në tregun shqiptar. Ne i kuptojmë në kohë kërkesat e klientit dhe kemi për detyrë tu ofrojmë atyre gjithashtu në kohë një shërbim korrekt dhe cilësor.
KAMELA SHPK ofron standarte të Larta!! Ne jemi të gatshëm për të ofruar në funksion të klientit tonë, cilësinë dhe çmimet më të mira në treg duke mbuluar të gjithë territorin e Shqipërisë me produktet tona. Ju mund t’a konsideroni ‘KAMELA SHPK’ partnerin tuaj ekskluziv, pasi për shumë e shumë vite ne kemi ruajtur standardet më të larta.
Përse KAMELA? Sepse vlera, përpikmëria dhe cilësia janë tiparet tona kryesore. Ne i ofrojmë klientëve tanë produkte të prodhuara me teknologjinë më të fundit dhe me cilësi të garantuar kundrejt çmimeve konkurruese.
KAMELA SHPK është lider në tregun shqiptar për veglat dhe aksesorët e punës!
KAMELA SHPK: Puna e parë që bëj!
KAMELA SHPK: Zgjidh KAMELA! Ju mirëpresim!

Video