Përshkrimi

[email protected] SHPK
Pranverë në çdo stinë!!
[email protected] SHPK: Është padyshim kompania Nr1 në tregun metropolitan dhe shqiptar në kultivim, tregtim dhe importin me shumicë/pakicë të luleve, pemëve dekorative dhe të gjithë aksesorëve të tjerë që e bëjnë jetën më të gjelbër e më pranë natyrës.
[email protected] SHPK: Është një emër i dashur për klientelën me një qëndrueshmëri dhe performancë mbreslënëse. Për shumëllojshmërinë e produkteve, shërbimet profesionale, stafin ndihmës dhe çmimin konkurrues, gjithashtu.
[email protected] SHPK: Projekte në të gjithë Shqipërinë, shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe bashkëpunim me qindra biznese të cilat kanë besuar gjithnjë tek reputacioni ynë.
[email protected] SHPK: Lule për ambjente të brendshme/jashtme, pemë dekorative, mirëmbajtje, tapet bari, vazo lulesh etj.
[email protected] SHPK: Projektim dhe realizim i kopshteve të gjelbërta në projekte të ndryshme publike e private. Produkte dhe shërbime mbresëlënëse për shtëpi, vila, rezidenca, bar-restorante, hotele, ambjente komerciale etj.
[email protected] SHPK: Asistencë, Profesionalizëm dhe Lider në tregun shqiptar!