Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

KAG OIL SHPK
Prekni cilësinë superiore!!
KAG OIL SHPK: Derivatet më cilësore në tregun e Kosovës dhe çmimi më konkurrues, gjithashtu. Diesel normal, Euro Diesel, Benzinë, Euro Benzinë, Autogas dhe aksesorë të ndryshëm plotësues. Jo vetëm kaq, por një skuadër mikpritëse dhe profesionale është gjithnjë e gatshme për t’ju shërbyer sipas standarteve europiane.
KAG OIL SHPK: Përveç shërbimit me derivate cilësore të automjetin tuaj, tek ne do të keni mundësinë të shijoni edhe një vakt me ushqim cilësor të përgaditur nga kuzhinierët me eksperiencë pune mbi 20-vjeçare.
KAG OIL SHPK: Investime cilësore dhe të përparuara në impiantin e furnizimit me derivate, restorantin dhe të gjithë mjedisin rreth e qark, gjithashtu. Duam që klientët tanë të jenë të kënaqur dhe prania e tyre tek KAG OIL të jetë e veçantë dhe mbreslënëse. Jo vetëm kaq! Me punën dhe seriozitetin tonë këta klientë do të jenë besnik-ët e ardhshëm të kompanisë dhe një avokat i mirë i biznesit në tregun e Kosovës e më gjerë.
KAG OIL SHPK: Ne kujdesemi për klientin tonë, ndaj, e gëzojmë atë me oferta të herë pas hershme dhe kjo në vazhdimësi.
KAG OIL SHPK: Ushqim i ngrohtë dhe i freskët. Ushqim i përgaditur me mjaft kujdes. Kafe, pije joalkoolike, alkoolike dhe ëmbëlsira në 24 orë! Moto e jonë, është ‘provo kualitetin dhe ushqehu shëndetshëm’. Kur bëhet fjalë për gatimin, qielli është kufiri!
KAG OIL SHPK: Cilësi, standard europian dhe një pikë referimi në treg. Ju mirëpresim!