Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

KACDEDJA DENTAL GROUP
Buzëqeshja rrezatuese !!
E lançuar në tregun shqiptar në vitin 2010 me qendër në Tiranë dhe me një performancë mbreslënëse, sot kompania, është një lider i vërtetë në cilësi, standard dhe profesionalizëm.
KACDEDJA DENTAL GROUP: Ne jemi një laborator dentar që përdor teknologjinë e fundit për të ofruar restaurimet e dhëmbëve. Tek ne do të gjeni materiale cilësore dhe pajisje teknologjike që do t’ju sigurojnë dhëmbë të bardhë për buzëqeshje rrezatuese.
KACDEDJA DENTAL GROUP: Përdorim aparatura moderne për ofrimin e shërbimeve të ndryshme në fushën e protetikës fikse. Ofrojmë restaurime dhëmbësh si kurora dhe ura zirkoni, kurora dhe ura metali, dizenjimin e abutmentave, krijimin e fasetave dentare (veneers) etj.
KACDEDJA DENTAL GROUP: Ne ofrojmë shërbimet tona jo vetëm në Tiranë, por marrim porosi nga e gjithë Shqipëria. Të gjitha materialet dhe aparaturat përdoren me një saktësi të lartë në mënyrë dixhitale duke garantuar cilësi, efikasitet dhe shërbim maksimal për secilin prej jush.
KACDEDJA DENTAL GROUP: Aparaturat e teknologjisë së fundit si Laserprint, CAD CAM System ofrojnë restaurim perfekt të dhëmbëve, nga ana estetike dhe mbi të gjitha nga ana funksionale.
KACDEDJA DENTAL GROUP: Misioni ynë është investimi në ofrimin e teknologjisë së fjalës së fundit për të ofruar një shërbim cilësor dhe të garantuar. Laboratorët tanë punojnë me kujdes dhe realizojnë kërkesat e stomatologëve në një kohë shumë të shpejtë.
KACDEDJA DENTAL GROUP: Vizioni ynë është shtrirja e aktivitetit në gjithë Shqipërinë duke përmbushur kërkesat e klientëve gjithmonë në rritje. Ne përpiqemi të sigurojmë teknologjinë më të fundit për të mundësuar gjithmonë produkte cilësore dhe jetëgjata.
KACDEDJA DENTAL GROUP: Staf i kualifikuar, abdetim i teknologjisë në dinamikë, skuadra pune që nuk bëjnë kompromis me cilësinë, lidership vizionar e kreativ dhe çmime mjaft konkurruese. Ju mirëpresim!