Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

JURGEN HIDROSANITARE: Përfaqëson një nga emrat e spikatur të biznesit shqiptar në qarkun e Lezhës dhe gjithë Shqipërinë. Për më shumë se 20 vite është shembulli më i mirë në tregun shqiptar, ku cilësia e lartë takon çmimin e ndershëm dhe të gjitha pajisjet janë jetëgjatë dhe super të sigurta EU.
JURGEN HIDROSANITARE: Operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohjes e ftohjes, elektrikeve dhe bojërave duke shpalosur në dinamikë korrektesë me klientin, besueshmëri në treg, vizion, profesionalizëm dhe çmim konkurrues.
JURGEN HIDROSANITARE: Strategjia dhe fokusi stacionar i kompanisë është cilësia maksimale.
JURGEN HIDROSANITARE: Aktiviteti ka nisur në fillim të viteve 2000 dhe është rritur vit pas viti me hapa të mëdhenj. Ka qenë një kënaqësi bashkëpunimi me klientët tanë. Kemi rritur gamën e produkteve duke qenë gjithmonë besnikë në cilësi. Bashkëpunojmë me partnerë prestigjozë nga Italia, Gjermania e shumë vende të tjera të Evropës, produktet e të cilëve janë të çertifikuara dhe konform normave e direktivave të Komunitetit Europian.
JURGEN HIDROSANITARE: Vlerëson kërkesat dhe mendimet e klinetëve dhe kënaqja e tyre është prioriteti i kompanisë. Tashmë jemi pranë jush në kohë reale, në çdo qytet të Shqipërisë dhe me gjërë.
JURGEN – PRODUKTET: Hidrosanitare; Hidraulike; Sisteme ngrohje – ftohje; Elektrike dhe ndriçues; Bojëra. Standard EU, cilësi maksimale dhe çmim konkurrues, ju mirëpresim!

Video