Përshkrimi

ISMAILI GROUP
Shitje, Servis, Pjesë këmbimi, Standard EU!!
ISMAILI GROUP: Makineri gjermane dhe pasqyrimi më i mirë i revolucionit të inxhinierisë gjermane në showroom-in tonë. Standard EU dhe çmimi më i mirë në treg.
ISMAILI GROUP: Një ndër firmat më në zë për shitjen dhe servis pirunash ngritës të markave të ndryshme, të cilët variojnë në tonazhin ngritës dhe në karburantin që përdorin.
ISMAILI GROUP: Jeni në kërkim të një mjeti ngritës apo servis?! Nuk keni pse kërkoni më, ne jemi pika më e mirë e shitjes në Shqipëri për mjete ngritës me pirun si dhe për servis ndaj tyre. Sjellim shërbim, riparim me anë të diagnozave me kompjuter me anë të cilave gjejmë dhe riparojmë çdo defekt në mjetin tuaj. Detyra dhe qëllimi ynë është që puna juaj të mos ndalojë asnjëherë. Shërbimi ynë do të mbajë mjetin tuaj në gjendjen më të mirë. Teknologji moderne dhe staf i kualifikuar. Ofrojmë shërbim të një cilësie të lartë si dhe shërbim të shpejtë.
ISMAILI GROUP – PIRUNË ETJ: Pirunë ngritës në shitje dhe qera; Pirunë elektrikë; Pirunë më naftë; Piruna dore; Transpaleta; Mjete transporti për magazina; Agregate të ndryshme; Goma për pirunë; Pjesë këmbimi; Pompa me çmime të arsyeshme për pikat tuaja të karburanteve.
ISMAILI GROUP – SHËRBIME: Diagnozë e plotë me kompjuter; Shërbim, riparimi i plotë; Shitje dhe ndërrim gomash; Ndërrim i kollonës ngritëse; Instalimi i agregateve speciale në varësi të punës tuaj; Rigjenerim për baterit akumulatore. Me anë të diagnozave me kompjuter ne gjejmë dhe riparojmë çdo defekt në mjetin tuaj. Mjeti juaj jeton më gjatë nqs ju e mirëmbani atë. Kontrolle rutinë që mjeti të punojë si ditën e parë. Distanca është thjesht një numër për ne.
ISMAILI GROUP: Jemi pranë jush duke ju asistuar me shërbim karrotrec për mjetin tuaj ngritës.
ISMAILI GROUP: Tekonologji e përparuar dhe lidership vizionar, ju mirëpresim!