Përshkrimi

IN WOOD SHPK: Prodhim cilësor i mobiljeve, standard dhe çmim konkurrues!!
IN WOOD SHPK: Projektim dhe asistencë tek çdo arredim i kontraktuar me klientin!
IN WOOD SHPK: Mobilime për shtëpi dhe rezidenca, pub-e dhe bar-restorante, hotele dhe resorte, salla eventesh, zyra, kopshte, shkolla dhe universitete, ambjente publike, private dhe komerciale. Përfaqëson një nga emrat më interesant në tregun metropolitan dhe atë shqiptar. Një ndërmarrje mobilerie me objektiva të larta, korrektesë dhe profesionalizëm.
IN WOOD SHPK: Një kompani e cila po afishohet dita – ditës në tregun metropolitan dhe më gjerë për të bërë diferencën impresionuese në stil dhe design.
IN WOOD SHPK: Mobilje druri, mobilje outdoor, mobilje të personalizuara, tavolina, dyer të brendshme, kuzhina, dhoma gjumi për të rritur dhe për fëmijë, soxhorno, mobilje salloni, rafte ekspozitorë druri, mobilje tualeti, mobilje për zyra etj.
IN WOOD SHPK: Fokusi kryesor mbetet në vlerën e produkteve. Produktet tona janë ndërtuar mbi zgjedhjet e linjave tona të produkteve duke krijuar modele të reja, përzgjedhjen e drurit, teknikat e prodhimit dhe kujdesin e veçantë në design.
IN WOOD SHPK: Arredim me cilësi dhe korrektesë profesionale!! Ju mirëpresim!!