Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

IMPERADOR PALACE
Paraqet në tregun hotelier / akomodues një nga impiantet më interesante dhe me standard europian të shërbimit! Hotel me dhoma mjaft të këndshme, bar-restorant i arreduar me nuanca neoklasike, ushqim i shijshëm dhe bar jashtë në lulishte. Gatime tradicionale, kuzhinë italiane dhe shërbim mbreslënës. Mali afër kompleksit dhe lumi ‘Drini i Zi’’ janë pika referimi argëtuese për turistët vendas / të huaj. Design, arkitekturë mahnitëse, lidership dhe çmim konkurrues.
IMPERADOR PALACE: Paraqet në tregun shqiptar hotelier dhe akomodues një nga impiantet më interesante dhe me standard europian të shërbimit! Dhomat janë me kushtet më të mira në treg. Numrat e dhomave të vendosura në dyert e hotelit janë 101 deri në 107 dhe 201 deri 207.
IMPERADOR PALACE: Restorant i arreduar me nuanca neoklasike që ofron komfort dhe ushqim të shijshëm. Gatimet tradicionale të zonës dhe gatimet tradicionale shqiptare janë pjesë e menysë së pasur të kompleksit. Edhe kuzhina italiane është sigurisht prezente për turistët vendas dhe të huaj. Shërbimi i stafit është mbreslënës dhe mjaft miqësor, gjithashtu.
IMPERADOR PALACE: I pozicionuar në një hapësirë mjaft tërheqëse ofron për pushuesit një armosferë paqësore dhe të paharrueshme. Gjelbërimi dhe bar-i në verandë me një mobilim të këndshëm janë të tjera detaje të rëndësishme për klientët e shumtë në impiant.
IMPERADOR PALACE: Mali afër kompleksit dhe lumi ‘Drini i Zi’’ aty afër janë pika referimi argëtuese për turistët vendas dhe të huaj.
IMPERADOR PALACE: Investim mbreslënës, design dhe arkitekturë mahnitëse, lidership vizionar i themeluesve të kompleksit dhe çmime konkurruese. Ju mirëpresim!