Përshkrimi

ILIRIA PALACE
Thjesht, e paharrueshme!!
ILIRIA PALACE: Është Impianti i shërbimit me standardin më të lartë në tregun metropolitan shqiptar për dasma, evente dhe gëzime familjare.
ILIRIA PALACE: Një kështjellë e vërtetë e zhytur mes gjelbërimit të pafund dhe natyrës së gërshetuar me kujdesin e njeriut vizionar.
ILIRIA PALACE: Organizime të përsosura për individë, familjarë, shoqëri, televizione e mediume të ndryshme. Të gjitha me klas dhe stil të papërsëritshëm.
ILIRIA PALACE: Një investim imperial që plotëson dhe tejkalon pritshmëritë dhe kërkesat më maksimale të klientelës shqiptare.
ILIRIA PALACE: Gatime tradicionale dhe europiane. Kuzhinierët dhe kamarierët më të mirë në metropol janë pjesë e stafit tonë profesional dhe të mrekullueshëm.
ILIRIA PALACE: Salla më e veçantë në qarkun e Tiranës për evente, dasma dhe gëzime familjare. ILIRIA PALACE: Thjesht, e paharrueshme!
ILIRIA PALACE: The perfect place to celebrate!

Video