Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ILIRIA MERMER
Mermer-Granit, Clësi dhe Standard !!
ILIRIA MERMER: Përpunim me cilësi i mermer-granitit për shkallë-terasa, banakë, kuzhina, lapidarë etj. Gjithashtu, mermer-granit për hotele, resorte, bar-restorante, zyra, shtëpi, vila, ambjente komerciale, biznesi etj.
ILIRIA MERMER: Edhe kamina me porosi për ambjente klasike dhe neoklasike, modele plot stil dhe design.
ILIRIA MERMER: Jemi në treg me produkt mjaft cilësor, produkt nga impiantet më të mira të prodhimit në ballkan e në botë. Në fabrikën tonë të përpunim mermer-granitit do të gjendet gjithmonë produkti, shërbimi me standard i stafit dhe teknologjia më e rinovuar e kohës.
ILIRIA MERMER: Klienti, është i pari ! Ky është një slogan stacionar i kompanisë me fokus klientin dhe plotësimin e pritshmërive të tij.
ILIRIA MERMER: Cilësi e lartë e mermer-granitit dhe përpunimit të tij. Asistencë teknike, investime në teknologjinë e impiantit përpunues, korrektesë, skuadër miqësore dhe profesionale, çmime shumë të mira dhe një nga bizneset kryesore në qarkun e Suharekës. Ju mirëpresim!