Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

HOTEL YLLI: Një impiant turistik mjaft i veçantë për turistët vendas, nga Kosova dhe gjithë bota.
HOTEL YLLI: I vendosur në vijën e Parë, buzë detit të magjishëm të Shëngjinit ofron standard të lartë dhe kujtime të paharrueshme. Vendodhja ofron një pamje të mrekullueshme të detit Adriatik. Investimi në hotel është mbreslënës dhe me design unik.
HOTEL YLLI – HOTELI: 35 dhoma sipas standardit EU. Dhoma dhe suita. Të gjitha dhomat janë të paisura me të gjitha aksesorët arredues dhe ofrojnë relax / mirëqenie.
HOTEL YLLI – BAR, BEACH BAR, RESTORANT dhe PICERI. Bar ku mund të relaksoheni; Restorant dhe gatime me bazë peshkun e freskët të detit. Ofrohet një përzgjedhje e pasur e specialiteteve të jashtëzakonshme të ushqimeve të detit dhe ushqimeve tradicionale kombëtare; Pica dhe prodhime brumi plot shije etj.
HOTEL YLLI: Cilësi e lartë shërbimi, standard europian, plotësim i pritshmërive të klientit, lidership vizionar dhe çmim konkurrues.
HOTEL YLLI: Edhe parkim i bollshëm për klientët dhe mysafirët e kompleksit tonë, Ju mirëpresim!!