Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

HOTEL VERI PESHKOPI
Traditë dhe Mikpritje!!
HOTEL VERI: Është padyshim një nga xhevahirët e turizmit shqiptar dhe pika më e rëndësishme e referimit kur shkon për turizëm në verilindjen e bukur shqiptare.
HOTEL VERI: Hotel, bar dhe restorant, dasma dhe evente të paharrueshme.
HOTEL VERI: Traditë, prestigj, mikpritje dhe një atmosferë paqësore në të gjitha ambjentet e hotelit. Një zgjedhje frymëzuese për biznesin apo kohën tuaj të lirë.
HOTEL VERI: Dhomat dhe suitat e hotelit janë nga më të mirat në Shqipëri. Mobilime sipas standartit europian dhe design unik i pakrahasueshëm.
HOTEL VERI: Ofrojmë edhe sallë moderne konferencash me të gjitha kondicionet e duhura. HOTEL VERI: Edhe parking privat të garantuar, free Wi-Fi access dhe të gjitha komoditetet e duhura. Në fakt, është hoteli më i mirë në tërë qarkun e Dibrës.

Video