Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

HOTEL TREVI
Hotel, Bar-Restorant, Qendër turistike, Mikpritje!!
HOTEL TREVI: Është padyshim një nga impiantet turistike më interesante në bregdetin shqiptar dhe një pikë referimi për klientelën, gjithashtu.
HOTEL TREVI: 16 Apartamente në shërbim të pushuesve nga Shqipëria, Kosova dhe, e gjithë Europa. Arredim neoklasik, pamje magjepsëse e bregdetit të Shëngjinit, gjelbërim dhe një shërbim sipas standarteve më të mira të turizmit shqiptar.
HOTEL TREVI: Bar-Restorant me gatime të detit, gatime mesdhetare dhe tradicionale. Kuzhinierë me eksperiencë dhe staf profesional.
HOTEL TREVI: Tradita e mirë, plotësimi i pritshmërive të klientelës dhe çmimi konkurrues janë shtylla të forta të hotelit tonë.
HOTEL TREVI: Jemi në tregun hotelier turistik me cilësitë më të mira të shërbimit, kujdesin e vazhduar ndaj klientit, korrektesë dhe besueshmëri. Ju mirëpresim!