Përshkrimi

HOTEL LYBETEN
Exclusive boutique hotel located in the heart of Ferizaj!!
HOTEL LYBETEN: Është padyshim Hoteli Nr1 në Ferizaj dhe gjendet në toplistën e hoteleve më të mira në Kosovë, gjithashtu.
HOTEL LYBETEN: Dhoma sipas standardit Europian, cilësi e lartë shërbimi, staf profesional dhe miqësor, drejtues vizionar të biznesit, design unik brenda dhe jashtë dhe një pikë e rëndësishme referimi për klientelën.
HOTEL LYBETEN: I hapur dhe i përgaditur për t’ju shërbyer turistëve vendas, turistëve nga Shqipëria, Ballkani dhe nga Europa, gjithashtu.
HOTEL LYBETEN: Është sigurisht hoteli më luksoz në Ferizaj dhe një nga më të mirët në të gjithë hapësirën mbarëshqiptare!
HOTEL LYBETEN: Nëse jeni duke kërkuar kujdes dhe rehati atëherë, është LYBETEN. Nëse jeni duke kërkuar kujtime të paharrueshme nga Ferizaj, veç të tjerash është edhe LYBETEN.
HOTEL LYBETEN: The first luxurious hotel in Ferizaj, Ju mirëpresim!