Përshkrimi

HOTEL KORABI: Hotel, bar, restorant, evente, risi dhe çmim konkurrues!!
HOTEL KORABI: Hotel i standartit europian dhe me kapacitete të konsiderueshme. Dhomat janë në gjendje të shkëlqyer dhe gjithmonë të pastra. Stafi është mjaft miqësor dhe profesional.
HOTEL KORABI: I gjithë hoteli është i rinovuar, duke ofruar ambjente të qeta e komode dhe me çmime mjaft konkurruese për klientët e shumtë të tij.
HOTEL KORABI: Ju mund të shijoni edhe pijet e freskëta e të ngrohta, kafetë dhe ushqimin e shijshëm. E gjitha e ndërthurur me një atmosferë mjaft mikpritëse, panoramë mbreslënëse, gjelbërim të shumtë dhe parkim të garantuar.
HOTEL KORABI: Është vendi ku mblidhen të gjithë dibranët, shqiptarët dhe turistët (vendas dhe të huaj) duke u shndërruar kështu në një pikë të pashlyer referimi të klientëve. Për të bujtur këndshëm dhe shijuar axhendën e tyre turistike dhe argëtuese.
HOTEL KORABI: Jemi gjithmonë në treg për të plotësuar pritshmëritë e klientit. Me përkushtim, profesionalizëm dhe respekt në zgjedhjen që ata kanë bërë. Ju mirëpresim!