Përshkrimi

HIDROSANITARE OLSI
Cilësi, Standard, Profesionalizëm, Çmim konkurrues!!
HIDROSANITARE OLSI: Paraqet në tregun shqiptar një ndërmarrje interesante dhe një pikë të rëndësishme referimi për klientelën.
HIDROSANITARE OLSI: Kabina dushi të gatshme dhe me porosi, Pllaka dushi, Xhama për ndarje.
HIDROSANITARE OLSI: Mobilje banjo, Pasqyra, Lavamanë, Kolona dhe Gjysmëkolona, shumëllojshmëri zgjedhjesh, stil dhe design.
HIDROSANITARE OLSI: Pasqyra të Thjeshta, me LED, me Touch.
HIDROSANITARE OLSI: Boljera, Vaska Plastike, Porcelani, me Hidromasazh, Mishelatorë, Xham Vaske, Pileta dhe shumëllojshmëri zgjedhjesh.
HIDROSANITARE OLSI: Aksesorë cilësor të ndryshëm të cilët e plotësojnë me lux, funksionalitet dhe komfort arredimin e ambjenteve të tualetit tuaj.
HIDROSANITARE OLSI: Lavapjata sipas përmasave të ndryshme dhe shumëllojshmëri.
HIDROSANITARE OLSI: Rubineta, Mishelatorë Lavamani, Dushi, Bideje, Çmimet më të mira në tregun metropolitan e më gjerë.
HIDROSANITARE OLSI: Set Hidrosanitaresh, Wc, Kasetë Wc, Kapak Wc, Bide.
HIDROSANITARE OLSI: Duam që klienti të gjej zgjidhje me cikël të mbyllur dhe profesionalizëm në çdo shërbim që merr pranë kompanisë tonë.
HIDROSANITARE OLSI: Jemi në treg me vizionin për të arritur standartet më të larta dhe edukuar tregun me produkte dhe shërbime impresionuese.
HIDROSANITARE OLSI, Ju mirëpresim!

Video