Përshkrimi

HELDEN GROUP: Paraqet në tregun shqiptar një ndërmarrje mjaft interesante. Për produkte / punime cilësore, korrektesë me klientin, profesionalizëm dhe çmime mjaft konkurruese.
HELDEN GROUP: Fokusi kryesor i skuadrës sonë është klienti dhe plotësimi i të gjitha pritshmërive të tij. Ne ofrojmë jo vetëm produkte dhe shërbime sipas standardit, por edhe asistencë për klientin që nga porosia e deri tek realizimi me sukses i saj.
HELDEN GROUP: Punime duralumini për tregun vendas, tregun italian dhe tregun europian. HELDEN GROUP: Dritare plastike dhe dyer, fasada, kangjella, qepena, kabina dushi etj.
HELDEN GROUP: Fasada xhami, dyer dhe dritare alumini, grila persiane dhe grila të të gjitha modeleve. Punojmë dyer / dritare plastike të çdo lloji.
HELDEN GROUP: Parmakë xhami të laminuar dhe të temperuar me spaider. Fasadë me kapak, strehë xhami, kangjella etj. Standard EU dhe profesionalizëm.
HELDEN GROUP: PVC Ideal, aluplast, smart slide dhe derivate të tyre në përditshmërinë tonë.
HELDEN GROUP: Montim i sistemit izolues termik dhe standard deri në finale të punës.
HELDEN GROUP: Punime brenda dhe jashtë ndërtesave, design dhe komfort.
HELDEN GROUP: Punime për vila dhe residenca, njësi publike / private, salla për evente, hotele dhe restorante, dyqane, qendra tregtare, zyra, shkolla dhe universitete, njësi komerciale etj.
HELDEN GROUP: Ne punojmë me përkushtim të plotë dhe luftojmë si kryengritës për cilësinë maksimale ndaj çdo porosie të klientit! Ju mirëpresim!