Të dhëna për biznesin

GJONI KALIVAÇ SHPK
Na ndiqni

Përshkrimi

GJONI KALIVAÇ SHPK
Cilësi-Standard-Çmim konkurrues!!
GJONI KALIVAÇ SHPK: Prodhim, përpunim, gdhendje, ilustrim dhe montim guri dekorativ për ambiente të brendshme dhe të jashtme si ndërtime objektesh (vila) me gurë të skalitur, të thyer, shkallë, pragje dritaresh, shtrime oborre, sheshe etj. Veshje kolonash, fasadash, oxhaçe dhe shumë të tjera. Ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësore dhe rrugore. Rikonstruksion i godina civile dhe industrial, korrektësi dhe profesionalizëm.
GJONI KALIVAÇ SHPK: Prodhim/Tregtim i materialeve të ndërtimit (shumicë-pakicë) dhe eksport/import i tyre. Punë dhe projekte në Sheshin ‘Shqiponja’-Tiranë, Sheshin ‘Scanderbeg’-Tiranë, Kompleksin ‘Rafaelo’-Shëngjin, Kulla me gurë të gdhendur në Iballë, në ‘Stone Castle’-Rahovec-Kosovë, Katedralen e Kosovës e dhjetëra të tjera në mbarë trojet shqiptare.
GJONI KALIVAÇ SHPK: Edhe ndërtim ujësjellës-kanalizime, vepra kullimi, ujitje tokë, impiante vaditëse, punime mbrojtëse apo sisteme hidraulike.
GJONI KALIVAÇ SHPK: Ne ofrojmë cilësi, standard, bashkëpunim luajal me bizneset partnere, fleksibilitet dhe çmime konkurruese. Ju mirëpresim!