Përshkrimi

GJERMAN OPTIK: Xhama special gjerman të cilësisë së parë, të markës RODENSTOCK etj. Xhama special për fëmijë, xhama për të moshuar etj.
GJERMAN OPTIK: Xhama kundër degjenerimit të shikimit dhe shumëllojshmëri zgjedhjesh.
GJERMAN OPTIK: Vizita okulistike të specializuara dhe korigjime speciale.
GJERMAN OPTIK: Laborator modern për montimin e syzeve dhe procese të dixhitalizuara.
GJERMAN OPTIK: Vizita okulistike nga doktorë vendaj / huaj, shumëllojshmëri xhamash, bashkëpunim me marka botërore, lente kontakti, korigjime ekskluzive për fëmijë, zgjidhje të personalizuara dixhitale, lente speciale për drejtim automjeti etj.
GJERMAN OPTIK–VIZITA: Vizita të specializuara me doktor të huaj / shqiptar, vetëm 2000 lekë.
GJERMAN OPTIK: Standard EU, ekip profesional, oferta të pafund, çmime shumë të mira, dhe lider i cilësisë në tregun metropolitan e më gjerë.
GJERMAN OPTIK–KLINIKË E SPECIALIZUAR: Klinikë optike e specializuar për vizita okulistike për fëmijë dhe të rritur, për probleme të ndryshme të syrit duke nisur nga keratokonusi, nistagmo, daltonizëm dhe shumë të tjera. Specializim mbi korrigjimet astigmatike. Zgjidhje me lente kontakti dhe syze optike.
GJERMAN OPTIK–KERATOCONUS: Trajtimi keratokonusit me lente kontakti. Ne i japim zgjidhje këtij problemi duke bërë një konsultë të veçantë dhe të specializuar, me pas jepet diptria më e përafërt dhe më cilësore. Keratokonusi është një sëmundje progresive e kornesë që evidentohet zakonisht rreth moshës 18 vjeç dhe konsiston në hollimin qëndror të saj. Për pasojë forma e kornesë ndryshon nga asferike në cilindrike dhe kjo sjell ulje të shikimit dhe rritjen progresive të astigmatizmit (korrigjimit cilindrik). Etiologjia (shkaku) i saj është ende i panjohur, dhe ecuria e paparashikushme. Prek zakonisht të dy sytë. Në rastet ekstreme, hollimi progresiv i kornesë mund të çojë në çarje të saj.
GJERMAN OPTIK–INFEKSIONET E SYRIT: Këto infeksione mund të shkaktohen nga faktorë si higjiena e dobët, kontakti me individë të infektuar ose probleme shëndetësore para-ekzistuese. Diagnoza dhe trajtimi i menjëhershëm janë thelbësorë për të parandaluar komplikimet dhe për të mbrojtur shikimin. Kur përjetoni është thelbësor për të marrë kujdesin e duhur dhe për të parandaluar përhapjen e infeksionit te njerëzit e tjerë ose për të shkaktuar dëme të mëtejshme në syrin e prekur: Skuqje dhe irritim; Shkarkim i ujshëm ose i zbardhur; Ndjeshmëria ndaj dritës; Shikim i turbullt; Qepallat e fryra ose indet e syve.
GJERMAN OPTIK: Tek ne do mund të gjeni edhe SYZE DIELLI të markave lider në tregun botëror. GJERMAN OPTIK: Po kështu, ofrojmë medikamente të ndryshme rreth problemeve të syrit. Medikamentet janë mjaft cilësore, janë bimore dhe pa kortizon.
GJERMAN OPTIK: Zgjidhni të besoni te cilësia, Ju mirëpresim!!

Video