Përshkrimi

GERA KOS SHPK
Aksesorë mobilerie dhe ekskluzivitet i HAFELE për Kosovë!!
Pajisje kuzhine dhe aksesorë të ndryshëm të mobilerisë, sisteme mbyllje për mobileri, kapëse magnetike, pajisje dyersh, doreza mobilerie, grila ajrimi, varëse garderobash, pajisje për mbylljen e dyerve, sisteme me mbyllje elektronike, mentesha të fshehura, pajisje sanitare, ndriçues mobilie LED etj.
GERA KOS SHPK: Produkte europiane, cilësi, standard, staf drejtues profesional dhe ekskluzivitet i HAFELE-lider botëror për pajisjet për mobilje, ndërtesa, sistemet e mbylljes elektronike.
GERA KOS SHPK: Edhe pajisje arkitektonike dhe dialock si edhe sisteme elektronike mbyllje për hoteleri. Të gjitha produktet tona janë me kualitet gjerman dhe sipas standardeve më të larta ndërkombëtare.
GERA KOS SHPK: Gjithnjë e para për cilësinë dhe çmimin!

Video