Të dhëna për biznesin

GARDEN GREEN 2008
Na ndiqni

Përshkrimi

GARDEN GREEN 2008
Lule natyrale për arredime dhe evente !!
GARDEN GREEN 2008: Lule natyrale me shumicë dhe pakicë. Impianti ynë i vendosur në autostradën Mamurras-Laç i ofron ato duke u kujdesur që klienti jo vetëm të plotësojë nevojat e tij për arredim të ambjenteve por të jetë i kënaqur edhe me çmimin mjaft konkurrues, gjithashtu. Lulishte për ambjente publike dhe private, për rezidenca e ambiente biznesi, asistencë nga stafi ynë, transport dhe mbjellje në të gjithë Shqipërinë.
GARDEN GREEN 2008: Edhe lule të freskëta për të gjitha llojet e eventeve. Kjo mundësohet nga pika tjetër, degë e kompanisë, e pikërisht nga ‘Garden Green Tiranë’. Shumëllojshmëri të luleve dhe paketim plot design i tyre. E ofrojmë edhe këtë shërbim me korrektesë e profesionalizëm.
GARDEN GREEN 2008: Tek të 2 (dy) adresat tona Ju do të gjeni gjithmonë zgjidhjen e shpejtë e racionale dhe një kënaqësi të shtuar në botën e madhe të blerjeve.
GARDEN GREEN 2008: Jemi në treg për t’u dalluar nga të tjerët dhe për t’u ekspozuar si një pikë e fortë referimi për klientelën. Ju mirëpresim!