Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

FUTURE HOME IMOBILIARE
Agjenci Imobiliare !!
Një agjenci e Re dhe mjaft kurajoze i shtohet tregut shqiptar të shërbimeve, me fokus kërkesat e klientit nga Shqipëria, Kosova, Ballkani dhe jo vetëm.
FUTURE HOME IMOBILIARE: E vendosur në qytetin turistik të Durrësit dhe pikërisht në Lagjen Nr13 të tij, kompania është e fokusuar për të ofruar shërbime të mira dhe çmime mjaft konkurruese. Ofrojmë Dhoma plazhi për çifte dhe familjarë gjithashtu, dhoma të cilat janë me kushte mjaft optimale për klientelën. Dhomat plotësojnë kërkesat e ndryshme të klientëve tanë. Janë të pajisura me kuzhina, divane e kënde ndenje, kondicioner, WI-FI, ashensor, hyrje në katet përdhe, parking për makinën tuaj etj.
FUTURE HOME IMOBILIARE: Jemi në treg me ambicie për të zhvilluar një nismë interesante dhe në favor të klientit. Jemi të organizuar për të ecur përkrah klientit dhe me oferta në dinamikë, gjithashtu.
FUTURE HOME IMOBILIARE: Ndërtimet janë me standard europian dhe ofrojnë siguri të lartë.
FUTURE HOME IMOBILIARE: Përfitoni miq nga oferta jonë në treg. Ju mirëpresim!