Përshkrimi

F&M REKLAMA
Nëse kërkoni diferencën!!
F&M REKLAMA: Kompania lider në treg sa i takon produkteve, cilësisë së lartë, standartit të vendosur me kompetencë profesionale dhe stafit kryengritës plot reputacion.
F&M REKLAMA: Tabela ndriçuese, Tabela me alukobond, Germa 3D, Reklama me Led, Totem Billboard, Reklama në seri, Brandime interior, Brandime exterior, Brandime makinash, Brandime fasadash, Skenografi, Sinjalistikë e brendshme, Stenda promocioni, Printim në kanavaçe, Ekrane Led / Reklama elektronike, Design 3D-Animacione.
F&M REKLAMA: Projekte të realizuara me sukses në mbarë Shqipërinë dhe jashtë kufirit të saj gjithashtu, lidership vizionar, besueshmëri, korrektësi dhe çmime konkurruese.
F&M REKLAMA: Mbetet padyshim një kompani e stilit perëndimor dhe, me një lidership vizionar dhe plot kompetencë profesionale dhe menaxheriale, gjithashtu.
F&M REKLAMA: Punë dhe projekte kreative në mbarë Shqipërinë dhe jashtë saj.
F&M REKLAMA: Adresat tona gjenden në Prush, Vaqarr, Tirana, Albania dhe Rruga “Sulejman Delvina”, Pallati “Scuttari”, Tirana, Albania.

Video