Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

FJORI SHPK MERMER-GRANIT
Produkte dhe Shërbim cilësor!!
FJORI SHPK MERMER-GRANIT: Është një ndërmarrje që vepron në qarkun e Lezhës dhe gjithë Shqipërinë në fushën e Mermer-Granitit duke u afishuar në treg me produkte cilësore dhe shërbim cilësor, gjithashtu.
FJORI SHPK MERMER-GRANIT: Në fakt, operojmë në tregun shqiptar që në vitin 1996 duke eksploruar tregun e jashtëm në import dhe eksport, gjithashtu. Duke tregtuar mallrat e këtij tregu në shumicë dhe pakicë brenda dhe jashtë vendit.
FJORI SHPK MERMER-GRANIT: Banak kuzhinash, Pragje dritaresh, Shkalla, Shtrim dyshemeje, Punime varresh etj.
FJORI SHPK MERMER-GRANIT: Mermer-Graniti, është i zgjedhur nga impiante të njohura prodhuese dhe marka të njohura e plot reputacion të këtyre produkteve. Përmendim llojet Kavalla, Skrapar, Prilep etj, ku cilësia dhe kualiteti janë mbizotëruese.
FJORI SHPK MERMER-GRANIT: Fokusi i klientëve dhe objekteve me të cilat punojmë janë rezidenca, vila, qendra tregtare dhe industriale, zyra, bar-restorante, hotele, resorte, salla eventesh, godina private dhe publike etj.
FJORI SHPK MERMER-GRANIT: Jemi në treg për të përmbushur me cilësi kërkesat e klientit. Për të qenë korrekt në realizimin në kohë të çdo porosie dhe me çmim konkurrues, gjithashtu.
FJORI SHPK MERMER-GRANIT: Standard dhe profesionalizëm. Ju mirëpresim!