Të dhëna për biznesin

FISH HOUSE BLER
Na ndiqni

Përshkrimi

FISH HOUSE BLER
Gatime cilësore të peshkut !!
FISH HOUSE BLER: Ofron shumëllojshmërinë e prodhimeve të freskëta të detit. E lançuar në treg në vitin 2016 sot Bar-Restoranti është mjaft i njohur nga vizitorët nga Shqipëria dhe Kosova, gjithashtu.
FISH HOUSE BLER: I vendosur në zemër të Lagunës së Patokut, klientët do mund të shijojnë ushqimet tona nën kënaqësinë e një peisazhi të mrekullueshëm e mjaft unik.
FISH HOUSE BLER: Një arredim neoklasik, design dhe një stil i harmonizuar me shijet më të mira të clienteles e natyrën e papërsëritshme të Patokut.
FISH HOUSE BLER: Gatime cilësore të peshkut, standard, shumëllojshmëri zgjedhjesh në menu, kuzhinë tradicionale dhe europiane, staf profesional, parkim i bollshëm, panoramë fantastike dhe çmime shumë të mira.
FISH HOUSE BLER: Uniciteti, cilësia dhe shërbimi impresionues janë të tjera ‘vlera të shtuara’ të impiantit tonë të gatimit dhe të relaksit. Ju mirëpresim!