Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

FIDANISHTE HUSHI
Fidanishte Frutore !!
Prodhim dhe Tregtim i Fidanë-Pemë Frutore, të gjitha llojeve, si: Ullinj (rreth 15 lloje ullinjsh); Agrume (Disa lloje Portokalli, limonësh, mandarinë, konkuat, geipfrut etj); Shegë dhe disa lloje lajthish; Gështenjë; Arra të shartuara; Disa lloje manash; Qershi; Kivi; Dardhë; Mollë; Pemë të ndryshme frutore, farore, bërthamore etj.
FIDANISHTE HUSHI: Hardhi (rreth 20 kultivar) të llojit për tavolinë, për konsum të freskët apo për industri përpunuese (verë & raki).
FIDANISHTE HUSHI: Fidanët frutor janë të të gjitha stinëve, të shëndetshëm dhe trajtohen në kushte sipas standarteve të përparuara.
FIDANISHTE HUSHI: Ofrojmë edhe asistencë për klientelën tonë në mënyrë që ata të kenë prodhime të larta.
FIDANISHTE HUSHI: Kemi marrë pjesë në mjaft panaire të ndryshme, përfshirë edhe ‘Panairin Bujqësor të Padovës’ në Itali dhe kemi qenë gjithashtu pjesëmarrës në mjaft emisione televizive mbi ‘Fidanishtet frutore’, përfshirë edhe emisione nga Top Channel. Duke afishuar para klientelës dhe publikut jo vetëm produktet/shërbimin, por edhe përvojën profesionale të skuadrës tonë.
FIDANISHTE HUSHI: Jemi në treg, për t’u shërbyer klientëve tanë me produkte cilësore, profesionalizëm dhe çmime konkurruese. Ju mirëpresim!