Të dhëna për biznesin

FARI COMMERC SHPK
Na ndiqni

Përshkrimi

FARI COMMERC SHPK
Prodhime betoni, Ndërtime, Cilësi dhe Standard europian!!
FARI COMMERC SHPK: Një kompani e stilit perëndimor dhe një emër i njohur në tregun e ndërtimit në qarkun e Prizrenit, Kosovë e më gjerë.
FARI COMMERC SHPK: Prodhim cilësor i markave më të mira të betonit për ndërtimin tuaj!
FARI COMMERC SHPK: Një investim teknologjik i nivelit të lartë në fushën e ndërtimit dhe lider nga cilësia e produkteve dhe çmimeve që ofron në treg.
FARI COMMERC SHPK: Edhe blloqe betoni dhe të gjitha llojet e oxhakëve, gjithashtu.
FARI COMMERC SHPK: Beton dhe materiale ndërtimi, projekte të realizuara me standard të lartë për shtëpi, vila, rezidenca, godina civile, industriale, komerciale, publike, jopublike etj.
FARI COMMERC SHPK: Është padyshim një nga emrat më të respektuar në fushën e betonit dhe ndërtimit në qarkun e Prizrenit, Kosovë e më gjerë.
FARI COMMERC SHPK: Fuqi e konsiderueshme në treg, korrektesë në çdo porosi të klientit, standard europian, profesionalizëm dhe çmime konkurruese, ju mirëpresim!