Përshkrimi

FALGEO SHPK: Lodra për fëmijë – lider në tregun shqiptar!!
FALGEO SHPK: Një kompani model sa i takon furnizimit të tregut me ‘’lodra për fëmijë’’.
FALGEO SHPK: Korrektesë në ekzekutimin e çdo porosie, besueshmëri në treg, cilësi e lartë e produktit, fleksibilitet, shpejtësi e realizimit të projekteve dhe çmim konkurrues.
FALGEO SHPK: Tregëtim dhe montim i lodrave të ndryshme për fëmijë për kopshte, lokale, hotele, resorte, shkolla, shtëpi, ambiente të ndryshme argëtuese të brendshme / jashtme.
FALGEO SHPK: Jemi të fokusuar në projekte funksionale si rezidenca banimi, rezidenca turistike, ambjente publike, private, komerciale etj.
FALGEO SHPK: Projektim, shpërndarje dhe montim të produkteve. Artikuj cilësor të licensuar. FALGEO SHPK: Dy dekada eksperiencë, dy dekada të mbushura me sukses.
FALGEO SHPK: Ne sjellim produktin më të mirë për t’u rritur vazhdimisht në një treg konkurrues. Investojmë në komunitetin përreth me përgjegjshmëri të plotë duke rritur besimin / bashkëpunimin me klientin dhe bashkëpunëtorët tanë.
FALGEO SHPK: Ne ofrojmë buzëqeshje, siguri dhe komfort në argëtimin e fëmijëve tuaj!
FALGEO SHPK: Shumëllojshmëri lodrash me cilësi e produktivitet të garantuar! Si një kompani lider ne tregun e lodrave për fëmijë, ne ju sigurojmë korrektesë maksimale dhe fleksibilitet në çmime. Ne shesim lodra për lokale, kopshte dhe shtëpitë tuaja duke përfshirë transportin dhe montimin e tyre. Performanca e kompanisë tonë është rritur ditë pas dite duke na transformuar në një biznes konkurrues në tregun kombëtar.
FALGEO SHPK: Dy dekada përvojë dhe sukses në tregun shqiptar.
FALGEO SHPK: Performancë në rritje, kënaqësi e klientelës dhe standard europian!
FALGEO SHPK: It’s time to Play…!! Ju mirëpresim!

Video